-
کمک در این پروژه
با سلام
میخواستم بدونم مثلا در عکس : وقتی بخوام پیتزا رو بوسیله دکمه به اون لیست دیگه اضافه کنم باید چه کدی رو بنویسم براش؟
و اینکه لیست سمت چپ وقتی خالی هست چطور میشه به صورت اون لیست سمت راستی ولی خالی باشه؟
راستی زیاد گیر ندید قیمت ها رو الکی نوشتم ، خودتون بهتر میدونید که پیتزای 800 تومنی وجود نداره!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من چون نمیدونم چطور انداره تصویر رو تنظم کنم بصورت لینک عکس رو گذاشتم!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
ببینید مدیر عزیز ، یعنی من باید برای لیست سمت چپ هم یک دیتابیس جداگانه اکسس بسازم؟
من میخوام که لیستم دست نخورده باقی بمونه ، یعنی نمیخوام درج و حذف و ... براشون قرار بدم و فقط از طریق بانک اطلاعاتی به میزان اونا کم و زیاد کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
راستشو بخوای دقیق نگرفتم چی شد (تصویرا سر در گمم کردند)!!!
اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید (شکل و شمایل برنامه چطور باشه).
-
مدیر جان خب وقتی کد غذا رو وارد کنیم چطور به فاکتور اضافش کنیم؟
بعد چطور تعدا هر واحد رو ضرب کنیم و بعد با ضرب واحد های بعدی جمع کنیم؟
این برنامه با دلفی نوشته شده؟ آخه گرافیکش خیلی بالاست.
-
باور کنید کلا هنگ کردم.
سورس مربوط به چنین نرم افزار هایی (غذا ها) پیدا میشه بررسیش کنم؟!
راستی در گرافیک ین برنامه ها از اسکین ها استفاده میشه؟
-
سلام.
مثل اینکه برای DBGrid سمت چپ DataSource ای تعریف نکردید .
برای قسمت سمت چپ هم که بایستی کدهای مربوط به درج و حذف و آپدیت رو بنویسید ...
-
سلام.
حداقل بایستی در این پروژه سه Table داشته باشید.
table اولی برای نگهداری قیمت غذاها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دومی برای نگهداری فاکتورها
سومی برای نگهداری اقلام فروخته شده
-
یه چیزی تو این مایه ها
-
سلام.
در رویداد های KeyPress مربوط به EditBox ها تعریف شده که وقتی شما کد غذا را وارد کرده باشید و Enter را بفشارید نام غذا نمایان شود و به EditBox تعداد برود و با انتخاب تعداد و فشردن کلید اگر تعداد بزرگتر از صفر باشد ، مقدار را به جدول اضافه کند ، مقدار ضربدر قیمت واحد شود و ...
ضمنا فکر نمیکنم این پروژه گرافیک داشته باشه ، پروژه هایی که با دلفی نوشته میشن ، معمولا گرافیک فوق العاده ای دارند.
بعنوان مثال عکس زیر مربوط به پروژه ی آقای پدرام باقری (15 ساله ) از قزوین می باشد.