-
چك باكس فارسي
باسلام
پروژه چك باكس فارسي دربرنامه نويسي به درد مي خوره البته همين است كه تو برنامه سوال مي كنه آيا خارج مي شوي و يا حذف مي كني وغير اگر آن را به صورت كمپوننت در دلفي install كنيد ازتكرار نوشتن در برنامه راحت مي شيم وهميشه او را داريم.اززير .
پس از ورود به سايت picofile جهت دانلود روي* دريافت فايل** كليك كنيد.موفق باشيد.
دانلود پروژه:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
-
مهندس جا لینک دانلود Error میده
-
همچنان مشکل دارد.اینبار به نوعی دیگر
-
نقل قول از b_itman_b
مهندس جان لینک دانلود Error میده
لینک تصحیح شد ...
-
نقل قول از ahmadi613
عزيزان مهندسين admin وb_itman_b باسلام
چون icon پروژه را غير ازدلفي انتخاب كرده بودم ممكن است مسير بخواست تا اجرا شود.اين مسير را حذف نمودم انشاالله كه دانلود واجرا شود.تا رفع هر گونه نقص خدمت شما هستم.شاد باشيد.
لطفا فایل هاتون رو در آپلود سنتر خود سایت آپلود کنید...
-
-
نقل قول از ahmadi613
با سلام
مهندسين گرامي ضمن عذر خواهي من مشكلي در سيستم دارم البته نمي خواهم چون خيلي نرم افزار دارم سيستم را پارتيشن بندي مجدد نمايم.مسير فايل (چك باكس فارسي)را تغيير داده ام مجددا آن را آدرس جديد آپلودنموده ام امتحان فرماييد اگر باز دانلود نشد خبر دهيد تا فايل را در آپلود سنتر مربوط به* irandelphi آپلود كنم .موفق باشيد.
دانلود چك باكس فارسي:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
لطفا در آپلود سنتر سایت آپلود کنید...
-
با سلام
در مورد error چك باكس فارسي بر طرف شد ودر پست اصلي قرار داده شده است البته آدرس را هم در اينجا قرار مي دهم.
پس از ورود به سايت picofile روي دريافت فايل* كليك كنيد
دانلود پروژه:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].