پاسخ : طراحی سایت با Intraweb دلفی XE2
با سلام
از دوستان کی نسخه کامل اینتراوب برا دلفی xe2 را داره برام بفرسته ممنون میشم
میل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من نسخه 14 اینرا وب را نصب کردم یه لایسنش هم داشت وارد کردم الان که فایل dll را میسازه میخواد اجرا کنه ظاهرا هنوز کرک نشده این پیام را میده
Error message: Evaluation edition only permits use on 127.0.0.1.
کسی لایسنس واقعی اش را داره ممنون میشم
سلام زمانی که فایل exe پروژه را برای تست و مشاهده تغییرات اجرا می کنید این خطا را نمایش میدهد؟ چون فقط با سریال به تنهایی کرک نمیشود وباید چند کار دیگر نیز انجام دهید تا این خطا نمایش داده نشود
سلام
من دارم یه پروژه با intra web دلفی XE4 یا XE6 میسازم. منتها فقط تو آی پی 127.0.0.1 باز میشه .
الان باید چیکار کنم
با سلام
مشکل من با کرک حل شد ( البته با کمک مهندس کریم پور)
دوستان عزیز اگه میخاهید نمونه کار زیر را ببینید و نظر بدید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]12345
با یوزر و پسورد test میتونید برید تو
حتما اشکال بگیرید تا اصلاح کنم
با تشکر
سلام با یوز وپسورد test نمی توانم وارد سایتتون بشوم
سلامبا عرض معذرتالان میتونید ببینید
سلام
کاش یه کم توضیح می دادید پروژه شما چکار می کنه و چه امکاناتی دارد
زمان سرور شما هم کم تنطیم شده و مرتبط timeout می شود . یا زمان را بیشتر بکنید یا در قسمت ServerController در قسمت RestartExpiredSession = True قرار دهید که در صورت تایم اوت شدن باز به صفحه اصلی پروژه برگرده
سلام
restartExp رو تیک زدم
این سایت برای ردیابی ناوگان خورویی است. دستگاه های gps tracker را روی خورو نصب میکنند و بعد از طریق مرکز کنترل میشه
این دستگاه برای ادارات، موسسات که خودرو دارند و میخواهند بدانند خودروهایشان کجا است استفاده میشود.
همچنین برای اینکه والدین بفهمند کودکان یا میانسالان کجا هستند
سایت توضیحات هم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است
دوستان نظر بدهند تا کار بهتر شود
سلام آیا با دلفی تحت وب میشه گزارشی را روی سیستم کاربر چاپ کرد ؟
با سلام
بله
شما می توانید از فست ریپورت یه گزارش طراحی بکنید . در اینراوب همان روان طراحی و چاپ گزاراش در دلفی ویندوز را طی کنید اما بجای چاپ باید خروجی گزارش بصورت پی ادف باشد و کاربر در نهایت یک فایل پی دی اف را می تواند دانلود بکند
سلام به همه
مباحث مربوط به اینتراوب را دنبال کردم
خیلی مفید و جالب بود . از همه دوستان و به خصوص ادمین عزیز بخاطر نشر معلوماتشان متشکرم
امیدوارم به زودی بیشتر در مورد اینتراوب و اجرای یک پروژه بزرک با هم گفتگو کنیم
با سلام دوباره خدمت تمام عزیزان
فرض کنید یک طرح بازی اینترنتی داریم و قراره با اینتراوب اجراش کنیم . کسی هست که آمادگی همکاری در این پروژه را داشته باشه؟
مواد لازم:
Delphi XE5
Intraweb 14.0.32 Full Source
TMS IntraWeb Components Pro v5.4.1.1
SQL Server 2008R2 or 2012 or 2014
مستندات پروژه
تیم کاری شامل:
تعدادی برنامه نویس دلفی
تعدادی گرافیست
تعدادی طراح صفحات وب (صرفا آشنا به HTML , CSS)
--------------------------
فعلا برای شروع همینا کافیه . ببینیم کیا میان جلو و یا علی میگن!
نقل قول:
مواد لازم:
Delphi XE5
Intraweb 14.0.32 Full Source
TMS IntraWeb Components Pro v5.4.1.1
مستندات پروژه
تیم کاری شامل:
تعدادی برنامه نویس دلفی
تعدادی گرافیست
تعدادی طراح صفحات وب (صرفا آشنا به HTML , CSS)
--------------------------
فعلا برای شروع همینا کافیه . ببینیم کیا میان جلو و یا علی میگن!
سلام
من تا حالا کار نکردم ولی اگه یه پروژه شروع بشه بدم نمیاد کار بکنم و یاد بگیرم . یه پروژه ساده تر باشه بهتره ! فک نکنم گرافیک کار داشته باشیم -
اگه بانک اطلاعاتی باشه خیلی بهتره . اگه موفقید یه تاپیک جدید باز کنید - با نام پروژه .....
نقل قول:
سلام
من تا حالا کار نکردم ولی اگه یه پروژه شروع بشه بدم نمیاد کار بکنم و یاد بگیرم . یه پروژه ساده تر باشه بهتره ! فک نکنم گرافیک کار داشته باشیم -
اگه بانک اطلاعاتی باشه خیلی بهتره . اگه موفقید یه تاپیک جدید باز کنید - با نام پروژه .....
پست قبلی اصلاح شد و SQL Server هم به مواد لازم اضافه شد.
منم تقریبا تازه شروع کردم ولی تو همین مدت کم خیلی چیزا یاد گرفتم و بهتون اطمینان میدم طراحی یک وب اپلیکیشن با اینتراوب به مراتب از سر و کله زدن با دات نت بسیار راحت تر و شیرین تره.
بنده دو تا طرح دارم که یکیش یه بازی کوچیک هست و دیگری یه پروژه بازی عظیم . بنده هم موافقم که شروع کار بهتره از یک پروژه کوچیک باشه . اینطوری هم اعضاء با هم تمرین میکنند و هم ساختار کار گروهی شکل میگیره. هدف بنده از طرح این موضوع بیشتر بوجود آوردن یک تیم ورک قوی در زمینه اینتراوب هست . دستاورد های آینده برای چنین تیم ورکی بسیار جالب و هیجان انگیز خواهد بود. از سایر کاربرانی که علاقمند به همکاری در این زمینه هستند دعوت میکنم به ما ملحق بشن
تاپیک جدید هم ساخته شد. لطفا برای ادامه موضوع به اینجا مراجعه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]