You can view the page at [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
You can view the page at [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای
سلام وقت شما بخیر
من روی لینک فوق کلیک کردم اما اجازه ورود نداد متوجه نشدم علت چی بود
دلفی کاران را دوست دارم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میشه از ارور عکس بگیرید ...؟؟؟نوشته اصلی توسط b_e_shamlu [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون واسه من که مشکلی نداره ...
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
با سلام قبلا یک مشکل دیگه ای داشت اما امروز این خطا را میدهد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط b_e_shamlu : 19 / September / 2014 در ساعت 11:55 PM دلیل: اصلاح اطلاعات
دلفی کاران را دوست دارم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نوشته اصلی توسط b_e_shamlu [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام .
مجدد چک کنید ، فک نکنم دیگه ایرادی باشه ...
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
من هم تست کردم ، دقیقا همون پیغام رو داد
سلام.
الان چطور ؟
سطح دسترسی ها رو خیلی بالا بردم ...
علاقه مندي ها (Bookmarks)