سلام و ممنون که نظر دادید
قصد ما از اجرای پروژه بازی آنلاین ، فقط کسب یک تجربه هست . ممکنه با اجرای این پروژه یک تیم خوب و یکدست تشکیل بشه که بتونه پروژه های بزرگتری را هم اجرا کنه . البته شاید هم همه چیز طوری که دلمون میخواد پیش نره ولی به هر حال قصد داریم با یک پروژه تمرینی کوچک تلاش کنیم تا اولا از هم چیزی یاد بگیریم و دوما اگه شد یک تیم تشکیل بدیم . به امید خدا اگه همه چیز خوب پیش بره بعد از این پروژه میریم سراغ یه پروژه بزرگتر.
در مورد هزینه های هاست که فرمودید حق با شماست . در نسخه های قبلی اینتراوب ، برای انتشار یک وب اپلیکیشن باید سروری در اختیار می بود که حتما از ISAPI پشتیبانی میکرد .و تمامی گفته های شما در مورد IIS , دسترسی ها و هزینه های سرور اختصاصی درسته. اما در نسخه های جدید تر امکان Intraweb Library اضافه شده که ادعا میکنه نیازی به ISAPI نداره و میشه مثل فایل های DLL که حاصل پابلیش یک پروژه C#.net است روی یک هاست معمولی ویندوز اجرا بشه.
لطفا لینک زیر را مطالعه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در همون دو سطر اول توضیح داده که موضوع چیه
فکر میکنم اگه این موضوع صحت داشته باشه و در عمل هم بشه اثباتش کرد دیگه برای اجرای یک وب اپلیکیشن با کیفیت نیازی نیست سراغ سی شارپ و محصولات مایکروسافت رفت . بنده معتقدم امکاناتی که دلفی در اختیار برنامه نویس میذاره قابل قیاس با محصولات مایکروسافت نیست . بنده مدتی (حدودا 2 تا 3 سال) با Visual Studio کلنجار رفتم و چند تا پروژه هم انجام دادم . اما به دلیل فرسایشی بودن کار با محصولات مایکروسافت به دلفی برگشتم و حالا که اینتروب مشکل وابستگی خودشو به ISAPI برطرف کرده دیگه دلیلی نمیبینم که برای اجرای یک وب اپلیکیشن سراغ سی شارپ برم . البته با تواضع کامل به همه برنامه نویسان سی شارپ احترام میذارم . فکر میکنم عده زیادی از دلفی کارها به همین دلیل مدتی را صرف کار با ویژوال استودیو کردند و ممکنه تجربیاتی شبیه بنده داشته باشند . امیدوارم علاقمندان به این موضوع به جمع ما ملحق بشوند.
علاقه مندي ها (Bookmarks)