آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در مورد این پست
- رأی دهندگان
- 7. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
خوب نیست ادامه نده
-
خوب نیست ادامه بده
-
خوب است ادامه بده
-
عالی است ادامه بده
-
23 / November / 2015, 02:54 AM
کاربر سایت
پاسخ : یک پروژه دلفی ( ورود اطلاعات پرسنلی)
سپساس از این که پاسخ این حقیر رو دادید . بله من برنامه برنامه شما رو امتحان کردم و نتیجه هم گرفتم
البته من با سی شارپ و ویژوال بیسیک برنامه نوشتم ولی در حد مبتدی و کمی متوسط من توی کد نویسی مشکلی ندارم چون کد شما رو که دیدم مشکلی باهاش نداشتم . بزرگترین مشکل من توی طراحی بانک اطلاعاتی و تجزیه و تحلیل سیستم است. معمولا برنامه های که نوشتم دو تا سه فرم بیشتر نبود حتی شده برای ارتباط با بانک و کانک شدن ها همه را با کدنویسی انجام دادم ولی توی Quiry گرفتن بیشتر مشکل دارم و گزارش گیری برنامه ها و ارتباط ها شون. بارها شده برنامه رو نوشتم باهاش کار کردم تا جایی هم رسیدم مثلا رکورد ها اضافه کردم، حذف کردم ، جستجو و... اما هر کدوم توی یه برنامه خاصی نتونستم یه برنامه یکپارچه که همه اون کارهایی که گفتم رو توش پیاده سازی کنم اگر مایل باشید فایل دو تا از برنامه هام رو براتون بفرستم. البته با سی شارپ و ویبی هست.
در ضمن من واقعا دوست دارم یاد بگیرم اینو هم بگم نمی دونم چرا ولی از دلفی خوشم اومده واقعا دلیلش رو هم نمی دونم. دوست دارم زبان برنامه نویسی که قرار تو اگر قسمت باشه حرفه ای بشم دلفی باشه. الان روی سیستم هم دلفی 7 رو دارم هم
دلفیxe7 سعی و تلاشم بیشتر یادگیری تا ماهی مجانی خوردن...
سمیمانه از همکاری شما و دیگر دوستان سپاسگزارم.
-
کاربر مقابل از rasoulbabadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
b_e_shamlu (24 / November / 2015)
علاقه مندي ها (Bookmarks)
علاقه مندي ها (Bookmarks)