آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 33 از 33

موضوع: شروع برنامه های تحت وب با دلفی

Threaded View

مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تشکر ها
    247
    تشکر شده 250 بار در 160 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از mkarimpour
    با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
    من از سال 77 با دلفي كار ميكنم و كارم رو با دلفي 4 شروع كردم و الان هم با نسخه XE3 كار ميكنم. ما در شركت خودمون برنامه براي تحت وب كردن نسخه*هاي موجود داريم. پس از كلي بررسي به اين نتيجه رسيديم كه بهتره با دلفي و اينتراوب كار كنيم. در مورد چارچوب اينتراوب هم خيلي بررسي كردم و با افراد زيادي (خارج از ايران) صحبت كردم و همچنين خود شركت AToZed. به اين نتيجه رسيدم كه مهم روش برنامه نويسي ماست كه بايد بهينه باشد وگرنه اينتراوب براي تمامي حالت*ها جوابگو است. حتي يكي از دوستان برنامه بك آفيس بانك رو با اينتراوب توليد كرده بود كه برمي گشت به حدود 10 سال پيش كه تا الان هم در حال كار كردنه و برنامه داشت كه به نسخه 14 اينتراوب بروزرساني كنه. براي اطلاعات بيشتر مي تونيد به انجمن شركت امباركادرو به آدرس forum.embarcadero.com قسمت Intraweb مراجعه كنيد كه در اصل سايت ساپورت شركت AToZed روي اين محصول است. لازم به ذكر است كه كنترل*هاي موجود در اين چارچوب نسبتا ضعيف هستند. من دو پيشنهاد دارم:
    1- TMS Intraweb pack components* :* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    2- CGDevTools jQuery Intraweb components* :* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ما خودمون از گزينه شماره دو استفاده مي كنيم. چون هم زيباتره / همه سريع تره / هم منعطف تره / هم با jQuery
    خیلی هم عالی ، اگه امکانش هست یکی از کامپوننت ها رو جهت دانلود در وبسایت قرار بدید ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

2. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehdasgostar98 (25 / November / 2019)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)