آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

دانلود رایگان کامپوننت های دلفی طراحی تخصصی ربات تلگرام
نمایش نتایج: از 1 به 25 از 25

موضوع: آموزش دلفی

  1. #1
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    مهر ۱۳۸۷
    محل سکونت
    تهران ، بندرعباس ، آیسک
    سن
    33
    نوشته ها
    513
    تشکر ها
    240
    تشکر شده 217 بار در 138 ارسال.
    Blog Entries
    1

    آموزش دلفی

    آموزش برنامه نويسي به زبان دلفي

    تاریخچه زبان دلفی :
    دلفی در واقع یک کامپایلر پاسکال است. دلفی 6 نسل جدید کامپایلر های پاسکال است که شرکت Borland از زمان ایجاد اولین نسخه پاسکال توسط Andres Hejlsberg در 15 سال پیش به بازار عرضه کرد. برنامه نویسی به زبان پاسکال در سالیان سال از استواری و ثبات، زیبایی و ظرافت و البته سرعت بالای کامپایل سود برده است. دلفی هم از این قاعده مستثنی نیست. کامپایلر دلفی ترکیبی از بیش از یک دهه تجربه طراحی کامپایلر پاسکال و معماری بهبود یافته کامپایلر های 32 بیتی است. اگرچه قابلیت های کامپایلرها با گذشت زمان پیشرفت قابل توجهی داشته است ولی سرعت آن چندان کاهش نیافته و همچنان از سرعت بالایی برخوردار است. به علاوه استحکام و قدرت کامپایلر دلفی معیاری برای سنجش دیگر کامپایلر هاست. در اینجا به بررسی تفصیلی روند حرکتی دلفی در هر یک از نسخه های آن می پردازیم و مشخصات مهم آن را بررسی می کنیم.
    سال 1995 - Delphi1 در زمان استفاده از سیستم عامل DOS برنامه نویسان مجبور بودند از بین زبان پر قدرت ولی کم سرعت Basic و زبان کارآمد ولی پیچیده و نامفهوم Assembly یکی را انتخاب کنند. پاسکال با ارائه یک زبان ساخت یافته و یک کامپایلر سریع و کم نقص این شکاف را پرکرد. برنامه نویسان Windows 3.1 هم با تصمیم گیری مشابهی رو برو شدند. یکی زبان قدرتمند و سنگین ++C و یکی زبان ساده و محدود کننده Visual Basic .
    ارائه Delphi1 در این مورد هم راه حل خوبی برای برنامه نویسان بود. دلفی مجموعه متفاوتی برای برنامه نویسی بود . طراحی و توسعه برنامه های کاربردی، ایجاد DLL ها، پایگاههای داده و ... که یک محیط ویژوال وسیع را تشکیل می داد. Delphi1 اولین ابزار برنامه نویسی ویندوز بود که محیط طراحی ویژوال، کامپایلر بهینه کد برنامه و دسترسی قوی به پایگاههای داده را در یک جا جمع کرد که آن را به یکی از بهترین ابزارهای روش نوین توسعه سریع نرم افزار (Rapid Application Development) تبدیل کرد. این مجموعه قدرتمند باعث شد که در همان زمان بسیاری از برنامه نویسان زبانهای دیگر به Delphi روی بیاورند و این موفقیت بزرگی برای Borland به حساب می آمد. همچنین بسیاری از برنامه نویسان پاسکال دلفی را ابزاری یافتند که توسط آن هم از توانایی و تجربه خود در برنامه نویسی پاسکال استفاده می کردند و هم توانایی کار در ویندوز را به دست آوردند. همچنین زبانی که در آن زمان با نام پاسکال شیئی (ObjectPascal) در دانشگاهها ایجاد شده بود یک زبان بسیار خشک و محدود کننده بود که اصلاٌ حالت کاربردی پیدا نکرد. ویژگیهای دلفی مثل طراحی ظاهری حساب شده و کاربر پسند آن باعث شد که زبان پاسکال شیئی عملاٌ از رده خارج شود. تیم طراحی VB در Microsoft قبل از حضور دلفی هیچ رقیب مهمی برای خود نمی دید. VisualBasic در آن زمان زبانی نا کارآ ، کم سرعت و کند ذهن بود. Visual Basic 3 در عمل اصلا توانایی رقابت با Delphi 1 را نداشت. در این سال شرکت Borland گرفتار یک سری مشکلات قضائی با شرکت Lotus بود که در نهایت هم متخلف شناخته شد. همچنین درگیری مشابهی هم با Microsoft بر سر تلاش در تغییر دادن فضای نرم افزار های Microsoft پیدا کرد. همچنین Borland مشغول طراحی و فروش طرح Quatro به شرکت Novell و طراحی پایگاه های داده dBase و Paradox بود که با استقبال قابل توجهی مواجه نشد.




    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  2. #2
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    سلام .لطفا برای شروع کار با دلفی بدون هیچ پیش زمینه ی قبلی حتی در مورد پاسکال راه حل مناسب را بفرمایید .ممنون

  3. #3
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    مهر ۱۳۸۷
    محل سکونت
    تهران ، بندرعباس ، آیسک
    سن
    33
    نوشته ها
    513
    تشکر ها
    240
    تشکر شده 217 بار در 138 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام.ابتدا فایل زیر رو مطالعه بفرمایید.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  4. #4
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    دوستان یه ذره در مورد کامپننت ها توضیح میدین که چی هستن و چطوری باید بیارمشون تو محیط دلفی.

  5. #5
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    خرداد ۱۳۹۲
    محل سکونت
    تهران
    سن
    5
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 45 بار در 27 ارسال.
    یه فایل help و چند تا مثال با اکثر کامپننت ها عرضه میشه البته help ها تو سایتشون هم موجوده سایت nrcomlib رو که گفته بودم اینم سایت TvideoGrabber

    http://www.datastead.com/_releases/vidgrabhelp/

    برای نحوه نصب کامپپنت هم اول باید به این ادرس بری

    http://www.irandelphi.ir/Catgory/29/Post/59

  6. #6
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    خرداد ۱۳۹۲
    محل سکونت
    تهران
    سن
    5
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 45 بار در 27 ارسال.
    البته اینم یک کامپننت openSource برای کار با WebCam هست

    http://tscap32.sourceforge.net

  7. #7
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    سلام خدمت دوستان ,متخصصان واستادان عزیز
    من دلفی رو دارم یاد میگرم برای برنامه ی رباتها باید روی راه اندازی پورت usb و راه اندازی دوربین کار کنم .به این صورت که تصویر گرفته شده از دوربین به وسیله ی پورت usb به کامپیوتر ارسال بشه و سیستم به وسیله ی دلفی اون رو پردازش کنه.
    در راه اندازی پورت usbو راه اندازی دوربین لطفا به من کمک کنید.ممنون

  8. #8
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    خرداد ۱۳۹۲
    محل سکونت
    تهران
    سن
    5
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 45 بار در 27 ارسال.
    به نظر من برای کار با Usb در دلفی از کامپننت nrCommlib

    اینم سایتش http://www.deepsoftware.com/nrcomm/usb.html

    برای دوربین هم میتونید از TvideoGrabber استفاده کنید

  9. #9
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    دوست عزیز سلام ,دستت درد نکنه ,☺
    توی اون سایت که برای usb بود رفتم اون دوتا فایل زیپ رو دانلود کردم که تو هرکدوم دوتا فایل یکی با پسوند.exe هست و یکی هم با پسوند.res حالا چه کارشون کنم؟؟؟

  10. #10
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    خرداد ۱۳۹۲
    محل سکونت
    تهران
    سن
    5
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 45 بار در 27 ارسال.
    البته nrCommlib یک کامپننت پولی هست و صرفا با دانلود کردن قادر به استفاده کامل از اون نیستید و باید اون رو بخرید

    http://www.deepsoftware.com/nrcomm/buy.html

    البته من فول سورس این کامپننت رو برای دلفی 7 Xe2 و Xe5 دارم و میتونی از این لینک دانلود کنی

    http://irandelphi.ir/Catgory/29/Post/241

  11. #11
    مدیر انجمن b_e_shamlu آواتار ها
    تاریخ عضویت
    مرداد ۱۳۹۲
    محل سکونت
    کرج
    سن
    50
    نوشته ها
    123
    تشکر ها
    149
    تشکر شده 93 بار در 45 ارسال.
    سلام دوست عزیز برای نصب و چگونه نسب کردن کامپوننتها به این صفحه سری بزنید
    امید است که بهتر متوجه شوید.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]



  12. #12
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    سلام برای بار اول میخوام دلفی رو نصب کنم .دلفی چند نصب کنم؟ویندوزم 7 هست .
    هر دلفی رو که پیشنهاد دادین بی زحمت لینک دانلود برنامش رو برام بزارین.
    ممنون (-:

  13. #13
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    خرداد ۱۳۹۲
    محل سکونت
    تهران
    سن
    5
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 45 بار در 27 ارسال.
    به نظر من چون کامپننت هایی که من دادم برای دلفی XE2 هستن
    اونو پیشنهاد میکنم ولی شما میتونیداز هر کدوم از نسخه هایی
    که دوست داشتید استفاده کنید البته دلفی۷ هم برای شروع عالیه

  14. #14
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    دوست خوبم دلفی 7رو نصب کردم ولی این error میاد هر موقع بازش میکنم .
    unable to rename c rogram fileorlanddelphi7in....d "
    :-( چه کارش کنم .؟؟

  15. #15
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    مهر ۱۳۸۷
    محل سکونت
    تهران ، بندرعباس ، آیسک
    سن
    33
    نوشته ها
    513
    تشکر ها
    240
    تشکر شده 217 بار در 138 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام.
    ابتدا نسخه ی دقیق سیستم عامل اتون رو بگید ( مثلا : Os Windows 7 64 )
    چون اکثر اوقات وقتی روی ویندوز 64 بیتی نصب می کنید این مشکل پیش میاد.
    دوما : دقت کنید که بر روی ویندوز 7 بایستی حتما با Administrato دلفی 7 رو Run کنید.
    سوما : دقت کنید که بایستی دسترسی کامل به دایرکتوری ای که شما روی اون دلفی رو نصب کردید رو داشته باشید.
    و ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  16. #16
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    سلام این مشخصات سیستم اگه اشتباه نکنم!!
    OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
    Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601
    Other OS Description Not Available
    OS Manufacturer Microsoft Corporation
    System Model 945PL-S3
    System Type X86-based PC
    مورد های دوم و سوم هم که گفتین نمیدونم کجا هستن و چه طوری بفهمم؟؟؟







  17. #17
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    مهر ۱۳۸۷
    محل سکونت
    تهران ، بندرعباس ، آیسک
    سن
    33
    نوشته ها
    513
    تشکر ها
    240
    تشکر شده 217 بار در 138 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام.این یعنی نسخه ی ویندوز شما 32 بیتی هستش و مورد اول کنسل .
    واسه مورد دومی به منوی Start رفته و بر روی All Program کلیک کنید و Borland Delphi 7 رو پیدا کنید .حالا بر روی Delphi 7 کلیک راست کرده و Run as Administrator رو برگزینید.
    مورد سومی هم بایستی به دایرکتوری C:Program Files رفته و بر روی Borland کلیک راست کرده و Properties رو برگزینید.
    حال به تب Security رفته و User خودتون رو Full Control کنید.
    موفق و موید باشید.
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  18. #18
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    متشکرم .عالی بود

  19. #19
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    سلام به همه ی دوستان نماز روزه هاتون قبول
    سایت عــــــالی شده .

  20. #20
    کاربر سایت saba1 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت ۱۳۹۳
    سن
    4
    نوشته ها
    12
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.

    پاسخ : آموزش دلفی

    سلام بچه ها کمک کنید, دلفی رو باید یاد بگیرم وکار کنم اما هنوز هیچی بلد نیستم .

  21. #21
    مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تاریخ عضویت
    مرداد ۱۳۹۲
    نوشته ها
    142
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 73 بار در 54 ارسال.

    پاسخ : آموزش دلفی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saba1 نمایش پست ها
    سلام بچه ها کمک کنید, دلفی رو باید یاد بگیرم وکار کنم اما هنوز هیچی بلد نیستم .
    سلام - با یه کتاب آموزش دلفی شروع کنید . هرجا مشکل داشتید انجمن در خدمت شماست .

  22. #22
    کاربر سایت meysamnaimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    آذر ۱۳۹۳
    نوشته ها
    2
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.

    پاسخ : آموزش دلفی

    سلام من یک برنامه نوشتم تو دلفی
    حالا میخوام وقتی تعداد حروفام در تکست ادیتم به 23 رسید شرط رو ران کنه کسی میدونه؟؟؟؟؟

  23. #23
    کاربر سایت mahmood آواتار ها
    تاریخ عضویت
    آبان ۱۳۹۳
    نوشته ها
    107
    تشکر ها
    4
    تشکر شده 50 بار در 35 ارسال.

    پاسخ : آموزش دلفی

    سلام
    ببین این به درد میخوره



    کد:
    procedure TForm1.Edit1Change(Sender: TObject);
    var str : string
    begin
      if length(str) > 23 then
      begin
        // code
      end;
    end;

  24. 2 کاربر مقابل از mahmood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    admin (۱۱ / آذر / ۱۳۹۳),meysamnaimi (۱۱ / آذر / ۱۳۹۳)

  25. #24
    کاربر سایت meysamnaimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    آذر ۱۳۹۳
    نوشته ها
    2
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.

    پاسخ : آموزش دلفی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood نمایش پست ها
    سلام
    ببین این به درد میخوره



    کد:
    procedure TForm1.Edit1Change(Sender: TObject);
    var str : string
    begin
      if length(str) > 23 then
      begin
        // code
      end;
    end;
    داداش این برنامه رو میخوام

    1 بارکد رو بگیره 23 کلمه
    2 ساعت و تاریخ رو جداگونه داخل فیلد اکسس ذخیره کنه
    3 بارکد تکراری هم نگیره
    4 بعد از اینکه این کارو انجام داد بره رکورد بعی رو آماده کنه

    مقدوره برات بنویسی ؟

    پای آبروم در میونه

    یا اگه لینکم بذاری ممنون میشم

  26. #25
    کاربر سایت mahmood آواتار ها
    تاریخ عضویت
    آبان ۱۳۹۳
    نوشته ها
    107
    تشکر ها
    4
    تشکر شده 50 بار در 35 ارسال.

    پاسخ : آموزش دلفی

    سلام
    اول لینک زیر رو ببین
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دوم هم اینو ببین
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که یکی از دوستان در لینک زیر گفته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    سوم
    آبرو چیزی نیست که با ندونستن یه مطلب بره

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •