آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

دانلود رایگان کامپوننت های دلفی آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 32 از 32

موضوع: شروع برنامه های تحت وب با دلفی

  1. #1
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال.

    شروع برنامه های تحت وب با دلفی

    سلام بر همگی دوستان.امروزه برنامه های تحت وب دارن جای برنامه های تحت شبکه و حتی برنامه های دسکتاپ رو میگیرن.اگر به خودمون نیایم و از ایت قابلیت دلفی استفاده نکنیم اونوقته که دیگه به یه برنامه نویس قدیمی تبدیل میشیم که هیچکس برای برنامه هامون ارزش قائل نیست.خوب حالا می خوام شروع کنیم به برنامه نویسی تحت وب با دلفی.
    خوده من تو این زمینه کار نکردم و از راهنمایی های شما عزیزان می خوام استفاده کنم.به عنوان یه پروژه ساده می خوایم یه دفترچه تلفن تحت وب بسازیم.
    اساتید راهنمایی کنن اصلا از کجا باید شروع کنیم.خواهشا مشارکت کنید.حتی اگه مثل من هیچی بلد نیستین.
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  2. کاربر مقابل از b_itman_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mediatakpooneh (31 / August / 2019)

  3. #2
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    محل سکونت
    تهران
    سن
    6
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 47 بار در 29 ارسال.
    کاملا منظورتو بگو بعنی چی دفترچه تلفن تحت Web یعنی یه دفترتلفن که اطلاعاتش رو از اینترنت میگیره یا کلا تحت وب باشه*
    که فک کنم اگه بخوای کاملا تحت وب باشه باید از PHP استفاده بکنی*

  4. کاربر مقابل از yanin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mediatakpooneh (31 / August / 2019)

  5. #3
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    چرا از php ؟؟؟
    این همه ابزار تحت وب در دلفی داریم ، به عنوان مثال :
    ------------------------------------------------------------------------------------
    با intraweb شما می توانید یک سایت جالب با دستورات دلفی بسازید .

    دلفی را باز کنید .

    از منوی new --> ادر (other) را برگزینید .

    خوب حالا به صفحه intraweb رفته و روی stand alone application کلیک کنید.

    حالا در صفحه ای که باز شد باید مسیر ذخیره شدنشو بدید .

    خوب حالا یک صفحه از نوع intraweb باز شده است.

    حالا کلید shift و f12 را با هم فشار دهید .

    formmain را انتخاب کرده و روی ok کلیک کنید .

    اینم از فرم .

    حالا نوبت استفاده از کامپاننت ها رسیده است .

    تمام کامپوننت های Visual برای استفاده از intraweb در صفحات iw standard و iw data و هر چی که iw اولش داره* ...............

    * توجه : از بعضی از component های غیر visual هم در form مان هم میشه استفاده کرد.

    ---> مثال : این مثال به این صورت است که اگر رمز عبور را*درست وارد کردید یک دیتابیس (access) در صفحه نمایش داده شود.

    1 -* یک iwbutton و یک iwedit و یک*iwdbgrid و یک adotable(از iw ها نیست) و یک datasorce(این هم از iw ها نیست)*روی فرم قرار دهید .

    2 -* adotable خود را به database مورد نظر وصل کنید و خاصیت active آن را برابر true کنید .

    3 - datasource خود را به adotable نسبت دهید .

    4 - خاصیت visible شی IWDBGrid1 را برابر false کنید

    ۵ - IWDBGrid1 را به datasorce نسبت دهید .

    6*-* بر روی iwbutton1 دابل کلیک کنید تا وارد code نویسی آن شویم.

    برای iwbutton بنویسید :
    کد:

    کد:
    if iwedit1.caption= "hello" then
    iwdbgrid1.visible:=true
    else
    WebApplication.showmessage("Invalid password");
    7*- برنامه را اجرا کنید. وقتی برنامه اجرا شد باز هم کلید f9 را فشار دهید .

    حال صفحه وب خود را مشاهده می کنید.

    آموزش بالا به نقل از دوست و همکلاسی خوبم کوشا نخعی بود...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  6. #4
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    محل سکونت
    تهران
    سن
    6
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 47 بار در 29 ارسال.
    ولی به نظره من Php بهتره من تا حالا سایتی ندیدم که با دلفی نوشته شده باشه*
    اگه میشه یه چند تا نمونه بدید ببینیم ولی به نظر من اگه دلفی اون قد قدرت داشت ملت به جای Php و Asp میرفتن با دلفی Web مینوشتن و دلفی معروف میشد نه اونا شاید این بخاطر اطلاعات کمه من باشه*

  7. #5
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال.
    با تشکر فراوان از مدیرجون عزیز.Yanin عزیز به شخصه نمیخوام بگم که PHP و
    دلفی در طراحی سایت و برنامه نویسی وب در یک اندازه اند ولی واقعا نباید از
    قابلبت های دلفی غفلت کنیم.ناسلامتی ما دلفی کاریم و باید به دلفی ارق
    داشته باشم پس خواهشا حال بده و حسابی رو این مبحث کمکمون کن.
    مدیر جون من پروژه ای که توضیح دادین رو اجرا کردم و سورس اون رو هم با دلفی 7 و هم با XE2 میزارم واسه بچه ها.فقط دو تا موضوع :
    1- Showmessege برای فرم IW جواب نمیده و تعریف نشده است.
    2
    - تو دلفی 7 که موقع اجرا ارور میده و تو XE2 هم از نوع Browser من ایراد*
    میگیره.لطفا راهنمایی نمایید.با همین جواب اولتون فکر کنم خیلی چیزا دستم
    اومد.
    راستی در مورد تنظیمات Port و IP سرور هم راهنمایی نمایید.
    دوستانی که دارین این مطلب رو میخونین خواهشا مشارکت کنید.بدتر از من نیستین که هیچی در این مورد نمیدونم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  8. کاربر مقابل از b_itman_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mediatakpooneh (31 / August / 2019)

  9. #6
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام .
    خسته نباشید.
    اروری که میده مربوط به اینه که شما دسترسی کامل برای اجراش رو ندارید ، لذا پس از کامپایل ، به پوشه ی برنامه رفته و فایل اجرایی رو از آنجا به صورت زیر اجرا کنید :
    1. کلیک راست
    2.Run as Administrator
    3.پس از ظاهر شدن Application Server* کلید F9 را بفشارید.
    4.ضمنا شما باید در ServerController پروپرتی ComInitialization
    رو با ciMultiThreaded ست کنید ...
    موفق و موید باشید.
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  10. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    mediatakpooneh (31 / August / 2019)

  11. #7
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از yanin
    ولی به نظره من Php بهتره من تا حالا سایتی ندیدم که با دلفی نوشته شده باشه*
    اگه میشه یه چند تا نمونه بدید ببینیم ولی به نظر من اگه دلفی اون قد قدرت داشت ملت به جای Php و Asp میرفتن با دلفی Web مینوشتن و دلفی معروف میشد نه اونا شاید این بخاطر اطلاعات کمه من باشه*




    تکنولوژی هایی مثل جاوا(JEE) و دلفی به وفور برای طراحی سایت استفاده می شوند ، البته اون سایتهایی رو که شما مد نظرتونه که باید گفت بیشتر با Html کار شده (البته قافل نشیم که html* و جاوا اسکریپت و JQuery تقریبا تمام اون چیزیه که ما تو اکثر وبسایتها می بینیم)و اونها فقط قراره که یه سری کارهای کوچیک رو مثلا نشون دادن چند تا پست با php و ... اجرا کنند ...
    حالا سایتهایی که با دلفی طراحی شده اند ، معمولا سمت سرورشون دلفی ایه و شما در واقع در کلاینت html می بینید .
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  12. #8
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    محل سکونت
    تهران
    سن
    6
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 47 بار در 29 ارسال.
    درسته منظورتون رو میفهمم ولی منظور من Web Design نیست که ما در مرورگر مبینیم منظور من این بود با وجود Php و Asp و C# من جایی برای دلفی توی این کار نمیبینم شاید به خاطر اطلاعات کمه منه ولی خودتون نگاه کنید برای اموزش Web Programing چیزی برای دلفی پیدا میشه؟ نه اکثرا Php و Asp رو اموزش میدن خب اگه اینا قدرتشون این قد زیاد نبود این قد محبوب نمیشدن*

  13. #9
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    باید ببینید بین چه کسانی محبوب هستند ...
    من با این که ارادت خاصی به دلفی و علی الخصوص دلفی 7 دارم ، ولی قدرت اول*دنیای وب رو چیزی جز جاوا و تکنولوژی JEE نمی بینم .
    معمولا اکثر نفرات غیر نرم افزاری (کسانی که رشته اشون یه چیز دیگه است ) میرن سراغ php و asp و c# و vb و ...
    حالا چرا میرن سراغ این زبانها و واسشون محبوبیت خاصی داره ؟؟؟...!!!
    دلیل اصلی اش میتونه این باشه که این افراد با کمترین دانش برنامه نویسی و طراحی نرم افزار (چه تحت وب و چه Decktop Application ) میتونند به یه نقطه ی خوبی برسند .
    ولی برای قدرت زبان برنامه نویسی و تکنولوژی های نرم افزاری نمیتونیم سادگی رو تنها ملاک برتری بدونیم.

    چند نکته هست که خیلی مهمتر از این چیزهاست . مثلا :
    1.وابسته نبودن به سیستم عامل خاص Free Platform
    تقریبا میشه گفت تو این زمینه جاوا برترینه و php هم با توجه به اینکه تفسیر میشه گزینه ی خوبیه ، دلفی هم تو*بعضی از*سیستم عامل*های غیر مایکروسافتی از جمله *لینوکس میتونه جایی برای صحبت داشته باشه.
    *تو این زمینه محصولات مایکروسافت تقریبا ضعیفترین هستند ...
    2.سرعت اجرا ،*فکر میکنم*تو این زمینه دلفی خیلی حرف برای گفتن داشته باشه*...
    3.سازگاری با اکثر Dbms ها ، تو این زمینه هم دلفی و جاوا تقریبا بهترین ها هستند ...
    4.Frame work های ثبت شده . تو این زمینه جاوا یه سر و گردن از تمام حریفاش جلوتره با حداقل 3000 فریم ورک ثبت شده ...
    و ...


    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  14. #10
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    محل سکونت
    تهران
    سن
    6
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 47 بار در 29 ارسال.
    ببخشید مشکل از من بود که یادم رفت اسمی از JEE بیارم*
    ولی من قدرت جاوا و تمام اونایی که گفتم قبول دارم بحث من اینه در دنیای وب جایی برای دلفی نیست*
    وگرنه من به قدرت و قابلیت ها جاوا واقفم و منظور از کم طرفدار جاوا نبود دلفی بود*


    http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html

  15. #11
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    تو بحث وب ، زیاد مهم نیست که از چه زبانی استفاده کنیم ، معمولا بیشتر کارها رو در برنامه های تحت وب با استفاده از تکنولوژی های WebServices && RestFull و ... انجام میدن که اونا رو میشه در هر زبانی استفاده کرد ، اصلا میشه وب سرویس رو در یک سرور دیگر* با دلفی نوشت (برای حرفه ای های دلفی ) و در سرور دیگر با Php یا Java و یا سی شارپ و Asp.net و ... اون متد ها رو صدا زد (با استفاده از WSDL) و ...

    مثلا تو جاوا ، چند مدل برای کار با متدها در راه دور داریم :
    1.WebServices
    2.RMI
    3.Corba
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  16. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    asgarkz (10 / November / 2014)

  17. #12
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال.
    آقا منم بازی.یه کلام.دلفی از همه سرتره
    شوخی کردم.آدم خوبه که از همه چیز سر در بیاره ولی خوب نیست بخواد تو همه چیز متخصص بشه.
    من دلفی کارم.تخصصم و عشقم دلفی هست.پس تخصص خودم رو باید تو دلفی گسترش بدم.حالا از این ها بگذریم.
    مدیرجون با راهنمایی شما مشکلم با ورژن دلفی 7 حل شد ولی با XE2 نه؟احتمال داره که مثلا باید حتما از نسخه های پایین تری از FireFox یا IE استفاده کنم؟
    راستی مدیر جون تورو خدا این بحث رو ولش نکنیا خیلی داره جذاب میشه.اگه هم کاری هست که من باید بکنم بگو تا برم دنبالش و ادامه بدم.
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  18. #13
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال.
    ببین مدیرجون من وقتی با دلفی 7 کدهای مربوط به IW رو مینویسم ، برنامه اجرا میشه و صفحه وب رو باز میکنه (البته نمیدونم چرا با کاراکترهای فارسی مثل Lable که فارسی شده باشه مشکل داره) اما وقتی تو رایانه های دیگه فراخوانی اش میکنم(رجوع میکنم با IP مثلا سرور) اصلا انگار نه انگار که سایتی هست.
    ولی وقتی با دلفی XE2 سورس رو مینویسم اجرا میشه و توکامپیوتر های دیگه هم جواب میده و با زدن IP میاره ولی صفحه ای که باز میشه (چه تو سرور چه تو کلاینت ها) یه صفحه خطاست که عکسش رو میزارم.
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  19. #14
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    سلام.
    1.فکر نکنم با Lable مشکلی داشته باشه ، یعنی تو سیستم من که هیچ ایرادی نداره ...
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    2.در دلفی XE از خود IDE نرم افزار رو Run میکنید یا از روی فایل* EXE درون پوشه ی برنامه و با همون روش RunAsAdministrator ...؟

    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  20. #15
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    بعضی از دوستان در قالب پیام خصوصی پرسیده بودید که چطوری massage رو در برنامه های تحت وب نمایش بدیم .
    به روش زیر :
    کد:

    کد:
    *WebApplication.ShowMessage("Please tell me your name!");
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  21. #16
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال.
    سلام مجدد.شرمنده بابت تاخیرم.
    در xe2 با آیکن برنامه اجرا میکنم و نمیدونم منظور از ide چیه؟
    بعد چرا وقتی با دلفی 7 اجرا میشه تو کلاینها جواب نمیده؟
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  22. #17
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال.
    هیشکی این پست رو دوست نداره
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  23. #18
    مدیر انجمن ahmadi613 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    66
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 8 بار در 4 ارسال.
    باسلام خدمت admin عزيز و_b_itman بزرگوار وفعال: بنده چند سالي است كه به علت علاقه با دلفي سروكار دارم.قبلا حتي با فاكس پرو تحت داس برنامه مي نوشتم.البته چون اوقات فراقت فراوان داشتم پروژه هاي معمولي با جدول هاي دسكتاپ وفاكس پرو(تحت ويندوز)واكسس وحتي sql براي سرگرمي و بدون آموزش ساختم اما متاسفانه به علت ضربه مغزي توضيح براي برنامه ها برايم مشكل است حتي فرامشكارم ولي بسيار علاقه مند.تا كنون برنامه تحت شبكه اصلا كار نكرده ام ولي بحث شمادر اين مورد مرا به وجد آورد انشاالله شروع مي كنم ومحتاج كمك شما هستم وبا مطرح نمودن مباحث جديد سايت را پر محتوي سازيم.با توجه به وضعيتم اگر پروژه ساده در اختيارم قرار گيرداز آن واقعا استفاده بهينه مي كنم وصادقانه در اختيار كاربران قرار مي دهم.موفقيت شما آرزوي ماست
    با صداقت و دوري از ريا زندگي شيرين وشيرين تر مي شود...

  24. #19
    مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    سن
    6
    نوشته ها
    89
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 4 بار در 4 ارسال.
    ممنون ahmadi613عزیز.انشالا... امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه.برنامه تحت شبکه که با دلفی کارنداره.البته تحت Lan و تحت Wan نمیدونم چطوریه.تحت lan کافیه تو قسمت server تو کانکشن Ado اسم بانک رو همراه با اسم server بیارید.مثلا serverdataBase1
    من فعلا معلوماتم در همین حده
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

  25. #20
    مدیر انجمن b_e_shamlu آواتار ها
    تاریخ عضویت
    July 2013
    محل سکونت
    کرج
    سن
    51
    نوشته ها
    123
    تشکر ها
    149
    تشکر شده 93 بار در 45 ارسال.
    سلام به تمامی دلفی کارهای عزیز
    آقا من هم هستم
    خیلی وقته که میخواستم ببینم چگونه میشود با دلفی میشود اینطوری کارکرد
    بی آیتمن جان خیلی ممنون
    آقای ادمین جان از شما هم تشکر میکنم که خیلی خوب جواب می نویسی و بچه هارا راهنمایی میکنی
    بازهم از تمامی کسانی که در این قسمت شرکت میکنند تشکر میکنم

    فقط دلفی دوستان دلفی
    دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]



  26. #21
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از yanin
    ولی به نظره من Php بهتره من تا حالا سایتی ندیدم که با دلفی نوشته شده باشه*
    اگه میشه یه چند تا نمونه بدید ببینیم ولی به نظر من اگه دلفی اون قد قدرت داشت ملت به جای Php و Asp میرفتن با دلفی Web مینوشتن و دلفی معروف میشد نه اونا شاید این بخاطر اطلاعات کمه من باشه*


    سلام مهندس yanin
    امروز به طور اتفاقی تو گوگل و سایت های برنامه نویسی این سایت رو پیدا کردم که با دلفی و اینتراوب نوشته شده ...




    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  27. #22
    مدیر انجمن mkarimpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    January 2014
    محل سکونت
    تهران
    سن
    5
    نوشته ها
    18
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 17 بار در 12 ارسال.
    با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
    من از سال 77 با دلفي كار ميكنم و كارم رو با دلفي 4 شروع كردم و الان هم با نسخه XE3 كار ميكنم. ما در شركت خودمون برنامه براي تحت وب كردن نسخه*هاي موجود داريم. پس از كلي بررسي به اين نتيجه رسيديم كه بهتره با دلفي و اينتراوب كار كنيم. در مورد چارچوب اينتراوب هم خيلي بررسي كردم و با افراد زيادي (خارج از ايران) صحبت كردم و همچنين خود شركت AToZed. به اين نتيجه رسيدم كه مهم روش برنامه نويسي ماست كه بايد بهينه باشد وگرنه اينتراوب براي تمامي حالت*ها جوابگو است. حتي يكي از دوستان برنامه بك آفيس بانك رو با اينتراوب توليد كرده بود كه برمي گشت به حدود 10 سال پيش كه تا الان هم در حال كار كردنه و برنامه داشت كه به نسخه 14 اينتراوب بروزرساني كنه. براي اطلاعات بيشتر مي تونيد به انجمن شركت امباركادرو به آدرس forum.embarcadero.com قسمت Intraweb مراجعه كنيد كه در اصل سايت ساپورت شركت AToZed روي اين محصول است. لازم به ذكر است كه كنترل*هاي موجود در اين چارچوب نسبتا ضعيف هستند. من دو پيشنهاد دارم:

    1- TMS Intraweb pack components* :* www.tmssoftware.com
    2- CGDevTools jQuery Intraweb components* :* www.cgdevtools.com

    ما خودمون از گزينه شماره دو استفاده مي كنيم. چون هم زيباتره / همه سريع تره / هم منعطف تره / هم با jQuery

  28. کاربر مقابل از mkarimpour عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    مجید (02 / May / 2015)

  29. #23
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از mkarimpour
    با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
    من از سال 77 با دلفي كار ميكنم و كارم رو با دلفي 4 شروع كردم و الان هم با نسخه XE3 كار ميكنم. ما در شركت خودمون برنامه براي تحت وب كردن نسخه*هاي موجود داريم. پس از كلي بررسي به اين نتيجه رسيديم كه بهتره با دلفي و اينتراوب كار كنيم. در مورد چارچوب اينتراوب هم خيلي بررسي كردم و با افراد زيادي (خارج از ايران) صحبت كردم و همچنين خود شركت AToZed. به اين نتيجه رسيدم كه مهم روش برنامه نويسي ماست كه بايد بهينه باشد وگرنه اينتراوب براي تمامي حالت*ها جوابگو است. حتي يكي از دوستان برنامه بك آفيس بانك رو با اينتراوب توليد كرده بود كه برمي گشت به حدود 10 سال پيش كه تا الان هم در حال كار كردنه و برنامه داشت كه به نسخه 14 اينتراوب بروزرساني كنه. براي اطلاعات بيشتر مي تونيد به انجمن شركت امباركادرو به آدرس forum.embarcadero.com قسمت Intraweb مراجعه كنيد كه در اصل سايت ساپورت شركت AToZed روي اين محصول است. لازم به ذكر است كه كنترل*هاي موجود در اين چارچوب نسبتا ضعيف هستند. من دو پيشنهاد دارم:
    1- TMS Intraweb pack components* :* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    2- CGDevTools jQuery Intraweb components* :* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ما خودمون از گزينه شماره دو استفاده مي كنيم. چون هم زيباتره / همه سريع تره / هم منعطف تره / هم با jQuery
    خیلی هم عالی ، اگه امکانش هست یکی از کامپوننت ها رو جهت دانلود در وبسایت قرار بدید ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  30. #24
    مدیر انجمن yanin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    June 2013
    محل سکونت
    تهران
    سن
    6
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    13
    تشکر شده 47 بار در 29 ارسال.
    اره جالب بود منکه تا حالا ندیده بودم احتمالا چشمام رو خوب باز نکرده بودم

    *

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    تازه مثله اینکه دارن با دلفی Xe5 هم توسعه میدن یا حداقل دارن تست میکنن

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

  31. #25
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از yanin
    اره جالب بود منکه تا حالا ندیده بودم احتمالا چشمام رو خوب باز نکرده بودم

    *

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    تازه مثله اینکه دارن با دلفی Xe5 هم توسعه میدن یا حداقل دارن تست میکنن

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]






    البته مثل اینکه در مرحله ی تسته ...
    چون کل سایتش رو میشه در کمتر از 10 ثانیه دانلود کرد ...
    امنیتش فوق العاده پایینه ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  32. #26
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    امیر جان حق با شماست ...

    برای وبسایت و پورتال های کوچیک بهتره که از php استفاده کنیم ...

    مهندس دلیر خوشحال میشیم در مورد php و framework هاش در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بیشتر صحبت کنید ...

  33. #27
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    نقل قول از dalirnet
    برای وبسایت و پورتال های کوچیک بهتره که از php استفاده کنیم ...
    خیر ادمین جان برای وبسایت ها و پرتال های بزرگ هم بنده حقیر و بی سواد delphi رو مناسب نمیدونم / php or asp
    :12:
    بنده در رشته های مهندسی تحصیل نکردم / ممنون میشم بنده رو مهندس خطاب نکنید
    سپاس
    آقای دلیر.حرفتون رو رد میکنم.
    php برای طراحی وبسایت عالیه ولی برای webApplication ها معمولا کسی سراغ php نمیره ...
    asp هم تقریبا خوبه و البته محدود و فقط جوابگو در محصولات شرکت Microsoft...
    شرکت ها و سازمانهای بزرگ و ابر قدرت دنیا از جاوا و JEE استفاده می کنند و همچنین شرکت های بزرگی در ایران همچون پگاه آفتاب بنا به گفته ی مهندس کریم پور از دلفی و اینتراوب استفاده می کنند...
    نقل قول از mkarimpour
    با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
    من از سال 77 با دلفي كار ميكنم و كارم رو با دلفي 4 شروع كردم و الان هم با نسخه XE3 كار ميكنم. ما در شركت خودمون برنامه براي تحت وب كردن نسخه*هاي موجود داريم. پس از كلي بررسي به اين نتيجه رسيديم كه بهتره با دلفي و اينتراوب كار كنيم. در مورد چارچوب اينتراوب هم خيلي بررسي كردم و با افراد زيادي (خارج از ايران) صحبت كردم و همچنين خود شركت AToZed. به اين نتيجه رسيدم كه مهم روش برنامه نويسي ماست كه بايد بهينه باشد وگرنه اينتراوب براي تمامي حالت*ها جوابگو است. حتي يكي از دوستان برنامه بك آفيس بانك رو با اينتراوب توليد كرده بود كه برمي گشت به حدود 10 سال پيش كه تا الان هم در حال كار كردنه و برنامه داشت كه به نسخه 14 اينتراوب بروزرساني كنه. براي اطلاعات بيشتر مي تونيد به انجمن شركت امباركادرو به آدرس forum.embarcadero.com قسمت Intraweb مراجعه كنيد كه در اصل سايت ساپورت شركت AToZed روي اين محصول است. لازم به ذكر است كه كنترل*هاي موجود در اين چارچوب نسبتا ضعيف هستند. من دو پيشنهاد دارم:
    1- TMS Intraweb pack components : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    2- CGDevTools jQuery Intraweb components : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ما خودمون از گزينه شماره دو استفاده مي كنيم. چون هم زيباتره / همه سريع تره / هم منعطف تره / هم با jQuery
    ضمنا طراحی اینترفیس ربطی به دلفی نداره و بیشتر به jQuery,Html,Css,javaScript و امثالهم بستگی داره نه به دلفی یا phpیا java ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  34. #28
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    من نمیگم که php ضعیفه و دلفی قوی ...
    در آخر بیاید یه خورده منطقی و غیر تعصبی و با دید آینده نگری با قضایا برخورد کنیم
    اگه دقت کرده باشید حتی من برای طراحی webapplication ها jee رو پیشنهاد دادم.
    شما که این همه طرفدار php هستید نظرتون در مورد این IDE زیر چیه ؟
    [size=17px][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  35. #29
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1
    بنده که نفهمیدم شما دقیقا دارید چیه من بی سواد رو زیر سوال میبرید(لطفا انتخاب کنید)

    1 / زبان کاریم رو
    2 / خودم رو
    3 / پروژم رو
    4 / شرکتم رو
    5 / همکارام رو
    6 / دیگر موارد
    7 / همه گزینه ها
    آخه تا اینجای کار به همه مواردی که اشاره کردم یه ان قلت وارد کردید.
    هیچکدام :12:

    بنده اعتقاد دارم که یک دلفی کار هر چقدر هم زبانهای دیگر پیشرفته باشند بازهم برای وب به سمت ابزارها و کامپوننت های دلفی خواهد رفت.
    دلیل اش هم اینه که :
    اولا یادگیری یک زبان دیگر مدتها اون رو عقب خواهد انداخت و در ثانی با قدری تلاش میشه کاستی های رو برطرف کرد .
    ضمنا قدرت دلفی برای کار با پایگاه داده ها باعث میشه که خیلی از کاستی های دیگه رو بیخیال بشیم...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  36. #30
    کاربر سایت jafar1353 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    March 2014
    سن
    5
    نوشته ها
    3
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.

    پاسخ : شروع برنامه های تحت وب با دلفی

    میگم حالا یه سوال چطوری این برنامه های وب اپلیکیشن را رو سرور اینترنت قرار بدیم تا با زدن ادرس تو براز صفحه لود بشه

  37. #31
    مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    تهران ، آیسک
    سن
    34
    نوشته ها
    519
    تشکر ها
    244
    تشکر شده 229 بار در 144 ارسال.
    Blog Entries
    1

    پاسخ : شروع برنامه های تحت وب با دلفی

    نقل قول نوشته اصلی توسط jafar1353 نمایش پست ها
    میگم حالا یه سوال چطوری این برنامه های وب اپلیکیشن را رو سرور اینترنت قرار بدیم تا با زدن ادرس تو براز صفحه لود بشه
    سلام.
    این پست رو دنبال کنید ، جوابتون رو میگیرید .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

  38. #32
    کاربر سایت amirreza_bg آواتار ها
    تاریخ عضویت
    October 2015
    نوشته ها
    1
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.

    پاسخ : شروع برنامه های تحت وب با دلفی

    سلام وقت بخیر (4.ضمنا شما باید در ServerController پروپرتی ComInitialization
    رو با ciMultiThreaded ست کنید ...)
    لطفا روش و مراحل این کار رو به بنده عنایت کنید.

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •