آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: راهنمایی برای جستجو داخل یک بانک ا طلاعاتی

  1. #1
    کاربر سایت parya_shilan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    سن
    23
    نوشته ها
    6
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 3 بار در 3 ارسال.

    راهنمایی برای جستجو داخل یک بانک ا طلاعاتی

    با سلام واحترام و عرض ادب محضر اساتید محترم ... من دلفی را تازه شروع کردم ... ممنون میشم راهنماییم بفرمایید:

    1- برنامه قراره یک بانک اطلاعاتی را جستجو بکنه و یک کد تکراری (کد ملی )را از داخل بانک اطلاعاتی بخونه ودر یک Memo خط به خط به ترتیب مقادیر رو نمایش بده.
    2- فردی برای دریافت خدمات به مرکز مراجعه می کنه .در هر بار مراجعه با ثبت کد ملی فرد خدمتی به شخص ارائه میشه .
    3- کاربر با وارد کردن کدملی متقاضی قبل از ارائه خدمات درخواستی متقاضی می تواند ببیند که فرد قبلا چه خدمت هایی رو دریافت کرده.
    4- خدمت های ارئه شده در متن memo به ترتیب نمایش داده خواهد شد.
    6- اطلاعاتم ناقص هست احتمالا دوستان شرط جستجو در با حالت تکرار نامحدود تا آخرین فیلد بانک اطلاعاتی رو توصیه بفرمایند. که مشکل بنده در کد نویسی هست.. ممنونم میشم دوستان کد پیشنهادیشون رو بفرمایند. یا دستور شرطی که به این منظور میشه استفاده کرده.
    5- از حوصله و توجه عزیزان سپاسگزارم.

  2. #2
    مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تاریخ عضویت
    August 2013
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 78 بار در 55 ارسال.

    پاسخ : راهنمایی برای جستجو داخل یک بانک ا طلاعاتی

    سلام
    برای جستجو از کوئری استفاده کن - کلیه بانک اطلاعاتی رو سرچ میکنه -
    در مورد برنامه بیشتر توضیح بدین - برنامه در چه وضعیتیه ؟
    هر جا مشکل داشتین بفرمایید بنده و سایر دوستان در خدمتیم .

  3. کاربر مقابل از meyti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    parya_shilan (03 / February / 2017)

  4. #3
    کاربر سایت parya_shilan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    سن
    23
    نوشته ها
    6
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 3 بار در 3 ارسال.

    پاسخ : راهنمایی برای جستجو داخل یک بانک ا طلاعاتی

    با سلام واحترام .... ممنون از توجه شما... واقعا سپاسگزارم که به پرسش بنده توجه کردید....
    راستش این برنامه قرار هست متقاضیان به تسهیلات رو به بانک معرفی بکنه .
    قبلا این مورد بصورت سنتی صورت می گرفت و این موضوع باعث میشد که گزارش آماری مناسبی در دست نباشه که یک نفر از یک بانک چند بار وام گرفته واصلا تا حالا این نفر چند بار از خدمات استفاده کرده واسه همین ممکن بود کسی چند بار استفاده بکنه بدون اینکه سرپرست در جریان باشه البته فعلا محدودیتی در ارجاع نیست .ولی شاید بعدا که تعداد تکراری ها زیاد شد احتمالا اعمال بشه.
    موضوع کوئری رو یه جوری با راهنمایی دوستان سر و تهش رو هم آوردم البته نمیدونم درست هست یا نه ولی کاری که میخوام رو انجام میده.....
    Var
    ADOTemp:TAdoQuery;
    sqlc:string;


    begin
    sqlc:='select * from Table_VAM Where B1=:AnId;';


    ADOTemp:=TADOQuery.Create(nil);
    ADOTemp.Connection:=form2.ADOConnection1;


    ADOTemp.SQL.Clear;
    ADOTemp. SQL.Add(sqlc);
    ADOTemp.ParamCheck:=false;
    ADOTemp.Parameters.ParamByName('AnId').Value:=strt oint(edit1.Text);
    ADOTemp.Open;




    while not ADOTemp.Eof do
    begin
    memo1.Lines.Add(ADOTemp.FindField('B11').AsString) ;
    ADOTemp.Next;
    end;




    end;
    با این دستور موفق شدم تاقبل از ارائه خدمت به کدملی متقاضی اگر فرد قبلا درخواستی داشته خدمات ثبت شده در بانک اطلاعاتی در یک ممو نمایش داده بشه ....
    **** استاد ارجمند لطفا راهنمایی بفرمایید....
    در بانک اطلاعاتی برای هر درخواست علاوه بر مشخصات فردی - بانک عامل و ماهی که معرفی شده ثبت میشه ...مثلا .. کدملی 1111.... بانک ملی .... مهر ماه.... حالا چطوری میتونم این اطلاعات رو فیلتر بکنم .... طوری که مثلا وقتی در بانک اطلاعاتی 15 نفر در مهر ماه به بانک معرفی شده اند از این تعداد 10 نفر به بانک ملی معرفی شدن و 5 نفر به بانک تجارت ...حالا چطوری می تونم این اطلاعات رو فیلتر کنم که فقط معرفی شدگان به بانک ملی در مهر نمایش داده بشه. .درضمن بانک اطلاعاتی sql سرور 2008 هست.
    راستی استاد من خیلی مبتدی هست البته به تشویق دوستم چند وقت پیش دلفی رو شروع کردم ولی متاسفانه بعداز ازدواج دوستم دیگه فرصت زیادی نداشتیم که ازش یاد بگیرم و این شد که ما موندیم و حسرت یادگیری دلفی .... که الان علاقمند شدم که با جدیت دوباره شروع بکنم ... از شما و سایر دوستان عزیز هم ممنون میشم که راهنماییم بکنید ... از توجه جنابعالی و باقی دوستان بسیار بسیار سپاسگزارم.


  5. کاربر مقابل از parya_shilan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    meyti (04 / February / 2017)

  6. #4
    مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تاریخ عضویت
    August 2013
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 78 بار در 55 ارسال.

    پاسخ : راهنمایی برای جستجو داخل یک بانک ا طلاعاتی

    سلام مجدد -
    فیلتر کردن اطلاعات زیاد سخت نیست - فقط کمی باید در نوشتن کوئری دقت کرد .
    لطفا بانک اطلاعاتی یا برنامه ای رو که نوشتین در اینجا قرار بدین که بشه بهتر راهنمایی کرد .

  7. کاربر مقابل از meyti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    parya_shilan (04 / February / 2017)

  8. #5
    کاربر سایت parya_shilan آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    سن
    23
    نوشته ها
    6
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 3 بار در 3 ارسال.

    پاسخ : راهنمایی برای جستجو داخل یک بانک ا طلاعاتی

    جناب مهندس ممنون از توجه شما راهنمایی بزرگی کردید ... کلا ذهنم قفل کرده بود ... کوئری و فیلتر ... آدرس رو گرفتم ...ممنون از شما کد ها ش رو مینویسم اگه به مشکل برخوردم کد ها رو براتون ارسال می کنم که اعلام نظر بفرمایید ... راستی جناب مهندس برنامه من تقریبا 53 مگابایت شده سه تا فرم هست تا حالاش و این به نظرم خیلی زیاد هست ... البته بدون بانک اطلاعاتی آیا این به نظر شما منطقی هست ... سه تا فرم 53 مگابایت ؟؟! سپاسگزارم

  9. کاربر مقابل از parya_shilan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    meyti (05 / February / 2017)

  10. #6
    مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تاریخ عضویت
    August 2013
    نوشته ها
    143
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 78 بار در 55 ارسال.

    پاسخ : راهنمایی برای جستجو داخل یک بانک ا طلاعاتی

    هر جا لازم دانستید بفرمایید در حد توان درخدمتم -
    در مورد حجم فایل اگه عکس و یا اطلاعات خاصی ضمیمه فایل نکردین زیاده و از مسیر منو زیر تیک debug information رو بردارید . حجم فایل کمتر خواهد شد .
    project - option - linking-debug information

  11. کاربر مقابل از meyti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    parya_shilan (17 / February / 2017)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 30 / July / 2016, 12:59 PM
  2. فیلتر کردن اطلاعات بانک اطلاعاتی
    توسط msi1393 در انجمن Embarcadero RAD Studio
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 08 / December / 2015, 12:40 PM
  3. اموزش مقدماتی برای کار با کامپننت EasyCrypt
    توسط yanin در انجمن Embarcadero RAD Studio
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 25 / October / 2014, 11:48 AM
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 15 / June / 2013, 08:59 PM
  5. جستجو در بانک اطلاعاتی
    توسط max در انجمن SQLServer 2008
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 24 / November / 2012, 02:35 PM

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •