آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 22 از 22

موضوع: برنامه چت آنلاین با اینتراوب

Hybrid View

مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

Re: برنامه چت آنلاین با اینتراوب

سلام
    تا جایی که بنده به خاطر دارم برای استفاده از چت روم های یاهو باید نرم افزار تحت ویندوز اون یعنی یاهو مسنجر را نصب میکردید. البته چت روم های یاهو دیگه کار نمیکنن ولی یاهو مسنجر هنوز کار میکنه و دو نفر میتونن با هم چت کنند .لطفا بگید که
    1- چرا میخواید با اینتراوب چت روم بسازید؟
    2- چرا میخواید تحت وب باشه ؟ مگه خود شرکت یاهو نمیتونسته از همون ابتدا اونو تحت وب بسازه ؟

کاربر سایت saber1366 آواتار ها
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.

پاسخ : Re: برنامه چت آنلاین با اینتراوب

نقل قول نوشته اصلی توسط مجید نمایش پست ها
    سلام
    تا جایی که بنده به خاطر دارم برای استفاده از چت روم های یاهو باید نرم افزار تحت ویندوز اون یعنی یاهو مسنجر را نصب میکردید. البته چت روم های یاهو دیگه کار نمیکنن ولی یاهو مسنجر هنوز کار میکنه و دو نفر میتونن با هم چت کنند .لطفا بگید که
    1- چرا میخواید با اینتراوب چت روم بسازید؟
    2- چرا میخواید تحت وب باشه ؟ مگه خود شرکت یاهو نمیتونسته از همون ابتدا اونو تحت وب بسازه ؟

1- هدف ساختن چت روم با اینتراوب اینه که گوشه ای از اینتراوب را بیاموزم و اینکه فکر میکنم اینتراوب اینقدر قوی باشه که بشه اینکار را انجام داد.
    2- الف- چون الان اکثر محیط های چت تحت وبشون هم اومده و کاربر قرار نباشه دیگه نرم افزار نصب کنه. شبیه چت توی مرورگر خود یاهو و گوگل. ب- چرا یاهو هم میتونسته از همون اول تحت وب بسازه که فکر میکنم قبل از اومدن نرم افزار یاهو مسنجر تحت وب بوده. دلیل پیوست زیر
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

حالا ما هم میخوایم همچین کاری کنیم لطفا همراهی کنید

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)