آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 23 از 23

موضوع: ساخت برنامه نقلیه

Hybrid View

مدیر انجمن b_e_shamlu آواتار ها
    تشکر ها
    149
    تشکر شده 94 بار در 46 ارسال.

پاسخ : ساخت برنامه نقلیه

با سلام خدمت مهندس مجید عزیز میبخشید من پست شما را ندیده بودم امیدوارم که پوزش من را بپذیرد
    بله در تمام مواردی که شما فرمودید کاملا درست است بله من هنوز مهاجرت به دلفی بالا تر نکردم البته دلفی ورژ 9 دارم اما خیلی کم باهاش کار میکنم و آنهم به دلیل نداشتن کامپوننتهای است که در ورژن بالا تر وجود نداره و بگفته ای بروز رسانی نشده اند
    یکی از کامپوننتهای که خیلی برایم مهم است و خیلی دوستش دارم و به همین خاطر است که هنوز به بالاتر نرفتم کامپوننت بودبرای عمیلات تاریخ دیگر نیازی به فیلد text نبود همان فیلد را تاریخ وارد میکردیم اسم کامپوننت XCalendr بود که در قسمت ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ) شما میبینید خیلی کار ها را ساده میکرد یعنی تقویم را ( گزارش تقویمی براساس میلادی ، قمری ، هجری ، تعصیلات رسمی میلاد ، شمسی ، قمری و همچنین میشود ای اطلاعات را تغییر داد ) وخیلی چیزهای دیگر و اصولا من اکثر برنامه های که مینویسم بدون محاسبه تاریخ و گزارش تاریخی نمی باشد .
    ضمنا مهندس جان من از دلفی فقط برای رفع نیازم استفاده کرده ام و در اینجا اطلاعات خودم را جهت کسانی که برای دلشان کار میکنند انجام میدهم این مورد را گفتم که شما مهندس عزیز بیشتر هوای مارا داشته باشید و حتما به پستهای ما بیشتر سر بزنید و اشکالات آن را گوش زد بفرمایید . چون من دلفی را دوست دارم و دلفی کارها را بیشتر.

حال مهندس جان اگه شما بروز این کامپوننت سراغ دارید راهنمایی بفرمایید .

بازهم مهندس از راهنمایی شما خیلی تشکر دارم ارادت مند شما شاملو
    ویرایش توسط b_e_shamlu : 05 / December / 2015 در ساعت 12:20 PM
    دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

نقل قول نوشته اصلی توسط b_e_shamlu نمایش پست ها
    با سلام خدمت مهندس مجید عزیز میبخشید من پست شما را ندیده بودم امیدوارم که پوزش من را بپذیرد
    بله در تمام مواردی که شما فرمودید کاملا درست است بله من هنوز مهاجرت به دلفی بالا تر نکردم البته دلفی ورژ 9 دارم اما خیلی کم باهاش کار میکنم و آنهم به دلیل نداشتن کامپوننتهای است که در ورژن بالا تر وجود نداره و بگفته ای بروز رسانی نشده اند
    یکی از کامپوننتهای که خیلی برایم مهم است و خیلی دوستش دارم و به همین خاطر است که هنوز به بالاتر نرفتم کامپوننت بودبرای عمیلات تاریخ دیگر نیازی به فیلد text نبود همان فیلد را تاریخ وارد میکردیم اسم کامپوننت XCalendr بود که در قسمت ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ) شما میبینید خیلی کار ها را ساده میکرد یعنی تقویم را ( گزارش تقویمی براساس میلادی ، قمری ، هجری ، تعصیلات رسمی میلاد ، شمسی ، قمری و همچنین میشود ای اطلاعات را تغییر داد ) وخیلی چیزهای دیگر و اصولا من اکثر برنامه های که مینویسم بدون محاسبه تاریخ و گزارش تاریخی نمی باشد .
    ضمنا مهندس جان من از دلفی فقط برای رفع نیازم استفاده کرده ام و در اینجا اطلاعات خودم را جهت کسانی که برای دلشان کار میکنند انجام میدهم این مورد را گفتم که شما مهندس عزیز بیشتر هوای مارا داشته باشید و حتما به پستهای ما بیشتر سر بزنید و اشکالات آن را گوش زد بفرمایید . چون من دلفی را دوست دارم و دلفی کارها را بیشتر.

حال مهندس جان اگه شما بروز این کامپوننت سراغ دارید راهنمایی بفرمایید .

بازهم مهندس از راهنمایی شما خیلی تشکر دارم ارادت مند شما شاملو

با سلام
    خواهش میکنم جناب شاملو بنده را شرمنده می فرمایید.
    بنده سعی کردم با کمی دستکاری در همان فایل XCalendar شما این کامپوننت را برای XE7 آماده کنم . روی دلفی بنده بدون مشکل کامپایل شد . لطفا اگر میتوانید شما هم آن را نصب کنید و بگویید که کار کرد یا نه؟
    ضمنا من اصلا نتوانستم با این کامپوننت کار کنم و تقویم یا چیزی شبیه آن روی فرم بگذارم . لطفا بگویید چگونه کار میکند . یا اگر ممکن است یک نمونه برنامه اینجا بگذارید تا ببینیم روش استفاده از آن چطور است. من برای تاریخ از کامپوننت SolarCalender که البته خودتان هم معرفی اش کرده اید استفاده میکنم که خیلی هم عالیست
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

کاربر سایت mohamad_a آواتار ها
    تشکر ها
    5
    تشکر شده 2 بار در 1 ارسال.
    Blog Entries
    1

با سلام به دوستان
    آيا xcalendar_xe7 در دلفي xe4 قابل نصب هست .

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)